Saturday, December 5, 2009

:: Pak Su Faiz ::

Waktu bergolek2 depan tv watching Home Sweet Alabama

Me : Faiz aku lapar la.

Faiz : Abes tu??

Me : Tolong beli kan nasi pataya kt kedai depan bleh

*kedai tu jln kaki pon tak smpi 5 min dr rumah kitorg


Faiz : Ala nanti la.. Nak abes kn citer ni dulu

Selang 10min…

Me : Faiz aku lapar la….

*die wat bodo jer…. Tak per…. Sambil aku usap-usap perut aku ckp macam nihh

Me : Sabar ekk baby… Bukan mommy xmau mkn, tapi Pak Su malas nak p beli. Baby dok diam2 tau

*Pak Su akhir nyer surrender biler dgr statement tu, trus tukar seluar n keluar utk beli kn nasi pataya…. Keji kan aku.. ahahahahahah….

:: Hadek ku, Faiz ::

11 comments:

Em's Family said...

wakakakaka... mak baby ni cari tektik busuk.. bukan baby yang lapor.. mak dia yang kebulur ekekekke, tak pe mase ni je boleh mengade, lepas ni derang tanak layan dah ko nyer.. baby ko amik tempat

~n0rliza 0thman~ said...

yani,
pandai ko menggunakan baby ehh.. nasib ler org2 yg jadi mangsa.. =D

mira,
betollah tu..alaa semua mak2 gune taktik ni jer..sedangkan tak jadi ape pun kalau tak dapat ape yg dihajati tuu =D

btw camne korang kenal ehh?yani..mira..?

Naz Zll said...

hahahahahahahah...suka taktik ko ni...taktik yg comel...

Iryani Noor said...

Miera: ngehehhe.. biaser la.. nak wat cam ner.. Farid lak xder time tu.. kalu tak comfirm2 la die jd mangsa aku.. *wink wink*

nozieyusof said...

adik ko hensem..

mcm hero hong kong

haha

=D

ninieZUERYANNIE said...

hahaha.. pandainyer!

anim abd hamid said...

hahaha aku pon biasa guna tektik ni dulu.. berkesan! ^o^

Iryani Noor said...

Liza : muehehe.. kite mesti pandai menggunakan aper yg ader utk mencapai aper yg dihajati.. hehehheh... Aku knal Pn miera lama dh.. dr form 1 lg.. time dier berchenta ngan Mr Hubby die pon, ada skali die lepak kat umah kitorg (kt melawes) sbb nk jmper buah hati (btw Mr Hubby die pon ex-UTM dulu =p)

Naz : chomel ekk?? bleh guna slalu nihh =p

Iryani Noor said...

Nozie: ehekkk enchem ker???
*ahahaha akak yg tak puas hati ngan statement itiew =p

Ninie : =p

Anim : tu la bukan takat ngan Faiz je, adek2 aku yg lain pon kena gak =p...

~n0rliza 0thman~ said...

yani,
mira tu same homeroom ngan aku mase kat mrsmjasin (form4&5)~ala2 kluarga angkat kat skolah la..kire same2 kenallah ni ehh..

nozie,
aku stuju la..dua tiga kali tengok..ensem gak adek yani ni ehh..=D

Iryani Noor said...

Liza : ha'ahh aku tau sbb korg samer2 kt mrsm jasin.. kitorg slalu tulis surat smpi 8-10 pgs time form 4&5 dulu (time tu kn email lom glamer lg =p)
miera best fwenn aku time skolah dulu. aku slalu sleep over kt umah die..tution pon samer2, in fact umah parents aku ngan parents die dekat jer nihh.. kire satu tmn la =p..