Wednesday, November 18, 2009

:: Puding cocktail ::

Its been really hectic weeks for me. Penat la.. Lari sana, lari sini. Isnin Selasa mmg tak lekat kat ofis Smart, kena duduk kt HQ. Settelkan slide presentation utk meeting dengan KSU di NRE. Nasib baik la member2 kt HQ ramai yg membantu =p.. Eheheehe.. Maceh yer kengkawan.

Then Sabtu lepas disebabkan tersangat la boring (sbb Abi xturun & adek2 plak p beronggeng kt KLCC ngan abah), so punggah2 brg kat dapur and jmper bahan2 nak buat pudding.. hhehehe. Pelagi, trus semangat nk buat pudding cocktail (lagi pon mlm tu ada sehati berdansa, smbil tgk tv leh mamam =p)

:: buat 2 adunan, dpt la bnyk nihh ::

:: tada... pudding cocktail ::

Then hari Ahad, pegi wedding jiran kt area Keramat. Theme kaler pink. Chomel...

:: the pelamin +p ::

::Haslydia & hubby ::


:: me @ 18wks =p ::

Itu sajork perkembangan terkini. Adioss amigosss..

4 comments:

NurShahFamily said...

ye ke berat 65kg nie... nampak biasa jer hehehehe...

mamaelly said...

comeynye muke..hehehe elly pun 65 gak...nak masuk 11 mgu ni dah naik 67...hahahahah

Fathiyah said...

wah,sedapnya puding cocktail =)

Iryani Noor said...

K.Nur : hohohooo.. btul kak...

Mamaelly: owh yeke... baby awak kembar kot =p..

FAthi : nk resepi ke??? senang je wat kueh ni...