Thursday, August 13, 2009

:: Holiday... Holiday.... Ohh Yeahhh... ::

Tempat: Pulau Perhentian, Ganu Kite
Tarikh : 8/8/2009 - 10/8/2009

Sneak preview sket.... sket jer.... skrg nie sgt malas nk meng"edit" & meng"up-load" gambar aper lagi nk mengarang ayat... Badan pon still penat lagi... Keje kat opis berlambak... Seriously letih sgt.. Saje je tepek 3-4 keping gambar.... Tunggu next entry yer =p (tp xsure la biler.. eheheh)...






Buat Mama Tisya, sorry ye sbb tak sempat nak join your Romantic & Loving Couple Contest... Andai kata tarikh tu dilanjutkan, gambar nie yang akan dipertanding kan... Next time kitorg join yer =p...


4 comments:

Ibu Emir said...

hmmmm aku rase encik farid sudah semakin senang sekarang yer..

ok la ok la, straight to the point, sedap ko bagi dia makan :p sorry yer encik farid, saya tak pe, semestinyer bulat dan comel dari dulu hehehe

NurShahFamily said...

honeymoon lagik ye....... hehehehe

Iryani Noor said...

Miera: muehehehe... nak buat mcm mane.. air tgn aku sememang nyer sedap.. (ntah biler la masa aku masak utk die kn??)

K.Nur : hehhe... animoon sblom puaser =p

blogresipi said...

Waa...cantik2 nye gambar! syok nye pegi pulau perhentian... honeymoon ke ni? hehe