Friday, August 14, 2009

:: CONTEST BEFORE & AFTER MAKEOVER ::

STICKY MODE
(untuk normal entry sila scroll ke bwh ye)


Yeahhhhh...
Kali nie nak masuk pertandingan nie plak...
CONTEST BEFORE & AFTER MAKEOVER
Anjuran Pn Echa


Peraduan ini akan bermula pada, 3 Ogos 2009
dan akan berakhir pada 14 Ogos 2009

Syarat Penyertaan:
Mudah saje.. tak yah pening pening bagai, Cuma perlu:

  • Menjadi FOLLOWER di blog ini (done)
  • Nyatakan LINK blog ini dekat entry memasing (done)
  • Jadikan contest ini sebagai STICKY MODE .. senang nak semak balik nanti.. (done)

So here goes...

Sebelom di touch up...

..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..

Selepas di touch up


Hmmmm gambar yang sebelom di touch up tu di ambil time pegi picnic @ Sg Bekok, Segamat (agak nyer la.. dah tak berapa ingat.. eheheh ).. Gambar yang selapas di touch up tu semesti nyer la time kawen kan.. eheheh.... Kalu diperhatikan betul-betul, selapas di touch up mata haku bertambah galak, idung pon mancung sket, alis kening di trim chantique & freckles ku telah dapat disembunyikan.. Ahaksss... I loikeee =p...


Tarikh : 26 October 2008
Tempat : Dewan Merak Kayangan
Tujuan : Untuk nampak manis bila bersanding.. awuuhhhh =p

Thanx to Kak Awin dari Seindah Wajah yang telah berjaya men"transform" wajah ku...
So kalu nak tengok lagi magic touch kak Awin nie sila klik di sini

5 comments:

De'Nur Boutique said...

hehehe good luck

blogresipi said...

Wah menarik sebelom ngan selepas tue.. puas hati kalo dpt jurumekap yg best kan... anyway goodluck for the contest..jgnlupe tempek gambor hadiah kalo menang.hehehe

azzamoro said...

lawa la.. good luck!!!:)

Sherry said...

wah cantik :)

hehe.. kawan i pun ada contest blh menang SIY http://alsomommy.blogspot.com

Reflisia said...

hye..u look like Anne Ngasri la..sangat cantik..neway goodluck yer